keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

oireena oireettomuus

Kun vertaa edellistä raskautta tähän, niin ei voi alkuraskaudesta paljoa mitään sanoa. Kasperista sain tietää olevani raskaana vasta rv9, joten en oikeen osannu sitä ennen oireita laskea raskausoireiksi. Testinkin tein vaan puoliksi vitsillä, kun epäilin menkkojen olevan myöhässä ja kappas :D

No jokatapauksessa mulla tuli edellisessä oireita kuitenkin ihan tarpeeks, mutta aika myöhään kuitenki. Pahoinvointia alko olemaan enemmänkin vasta sillon testin tekemisen jälkeen ja väsymys tuli vähän myöhemmin. Ilmeisesti nyt on sama homma, koska tänäänkin heräsin ennen Kasperia (never happened before ellei oo ollut herätyskello soimassa ja meno jonnekkin aamulla.) vaikka iltaisin ei tuu unta ollenkaan.....
Huonoo olo ei oo, (kopkop) mutta se ei nyt niiin välttämätön olekkaan :D Toisaalta toivoisin vähän ees niitä oireita tän pienen pienen ylimääräisen selkäkivun ja alavatsa jomottelujen lisäksi, ettei tarvis luottaa pelkkään testi(e)n tuloksiin, joita siis tehty jo 4  kun olo kuitenkin on suht normaali. (pirteyttä lukuunottamatta.)

 Nyt siis 5+0 viikkoja, aika tuntuu matelevan! MyPregnancy sovellus käski alkaa pitämään raskauspäiväkirjaa, mut eikös tää käy ihan samasta.

Muistan sen et viimeks mulla tuli karsee yskä raskaana ollessa ja se kesti melkeen koko sen 7 kuukautta ja nyt on alkanu kans tulla sama yskä. Se alko jo siellä tampereella ollessa eikä oo vieläkään loppunu!
 Kuivaa köhimistä, passaa paljoo huutaa ku heti on keuhkot pellolla.

Mä en jaksais millään oottaa että saan koulun käytyä loppuun ja paperit kouraan et pääsen ettii töitä! Raha ei koskaan oo pahasta eikä sitä oo liikaa. En myöskään jaksa oottaa ekaa neuvolakäyntiä! enkä muuttoo jyväskylään, enkä rakenneultraa, missä saa tietää sukupuolen, jonka aion ottaa selville sillon. Eli mähän en jaksais oottaa mitään.... Mut mä oonki kaikkihetinyt ihminen, pikkasen raivostuttavaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti