sunnuntai 18. elokuuta 2013

Pitkät viikot.......

Miks sunnuntait on aina niin masentavia? Siks kun huominen on aina maanantai, eli tutkitusti viikon paskin päivä. Huomenna Antti lähtee taas töihin ja työpäivien pituus vaihtelee 8-12 tunnin välillä ja joskus pitempäänkin. Ei sillä etteikö Kasperin kanssa olis mukavaa olla kahestaan ja viettää aikaa, mut joskus alkaa aika käymään niin pitkäks että tekis mieli hakata aikansa kuluks vaikka päätä seinään tai laskee nukkamaton nukkaa. Tympeintä on aamuheräämiset kun väsymys on niin karsee. Viimeyönä nukuin 13,5 tuntia ja silti päikkärit oli paikallaan jo puolen päivän aikaan! Menin siis 19.00 nukkumaan jo eilen.... Vitsi teki hyvää.

Kasper on nyt ilmeisesti tajunnu sen, että kun oikeen räyhää ja äitillä menee hermo niin saa yleensä mitä haluaa. Ois varmaan helpompi käsitellä noita kiukkuja Kasperilta jos ite ois hyvin levännyt (eikä raskaana), mut tilanteelle ei voi mitään ja seuraavat 11 viikkoa vielä ois edessäpäin tätä kaksinkeskistä laatuaikaa. Luulin että uhmaikä alkaa 2-3 vuotiaana, mutta esimerkiks meillä ei syömisestä tuu enää mitään. Kasper sai pari kertaa läpi sen että huutamalla pääsee pinteestä ja nykyään (tälläkin hetkellä Antti hikoilee tuolla keittiössä) syöminen saattaa kestää tunnista puoleentoista, kun repukka luulee aina pääsevänsä pois kun kiukuttelee. Syöminen on vähentyny aika huomattavasti siitä mitä se oli vielä muutama viikko sitten kun syömisestä on nyt ihmeellisesti tullut tylsää. Se alkaa pidemmän päälle näkymään painossakin, jos sille ei mene alas mitään.

Onneks nykyään nukuttamiseen ei mee enää sitä kahta tuntia mitä joskus meni, nyt pääsee jo ihanan helpolla kun Kasper nukahtaa ihan suosiolla =)
Yöt se nukkuukin heräämättä niinkuin aina ennenkin, eli 10-12 tunnin yöunet, ellei oo jotain ylitsepääsemättömän hauskaa illalla ja menee nukkumaan vasta yömyöhään..

Raskaudesta sen verran, että kaikki oireet on aikalailla hävinnyt. Ainoostaan paha maku suussa on säilynyt eikä se tunnu lähtevän millään :( Normaali hanavesi ei mee alas melkeen ollenkaan, siks oon juonu novellee melkeen neljä viikkoa. Siitä ei pitäis olla haittaa kun ei kuitenkaan oo tippaakaan suolaa näissä kivennäisvesissä mitä mä juon. Nyt 10+3 viikkoja :)

Huomenna kuitenkin taas tylsä arki jne, seuraavaa viikonloppua ootellessa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti